София се тресе: Мая Манолова ли е новата политическа любовница на Румен Петков

17

БКП-ченгето Румен Петков не спира да сменя жените като носни кърпички. Поне тези в политиката.

На парламентарните избори залюби Татяна Дончева. Нищо, че преди това се възмущаваше от тишината в спалнята й.

Сега АБВ-то му пристана на Мая Манолова. Нищо, че новата му политическа любовница преди години го срина, поставяйки го в един кюп с арестант като Венци Чикагото.

Припомняме ви един материал, от времето, когато Манолова с охота като БСП-лидерка гостуваше в теливизията на Делян Пеевски:

Румен Петков не е човек, който заслужава да бъде коментиран. Това каза зам.-председателката на парламента Мая Манолова, която е и основно острие на БСП.

Тя беше гост в предаването на Карбовски по ТВ7.

Преди нея участник в токшоуто беше самият Румен Петков. Именно по този повод Манолова коментира, че Петков, който напусна БСП и вече е член на новата формация АБВ, не заслужава внимание. Тя го постави в един кюп с арестувания и пуснат впоследствие Венци Чикагото, който бе обвинен в атака срещу банковата система на страната. Чикагото се включи по телефона в предаването, при което Манолова каза, че той и Румен Петков не заслужавали коментар.

Червената оса призна, че е и тя е част от хора на кресливите политици.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ