ДеБъ реши какво да прави на балотажа Фандъкова – Манолова! Мая няма да е щастлива

30

Нямаме намерение да връщаме никакви жестове на БСП на балотажа в неделя, каза пред Би Ти Ви Методи Лалов от „Демократична България“. Реакцията му беше на призива на лидера на БСП в София Калоян Паргов на втория тур на кметските избори в София да бъдат призовани привържениците на „Демократична България“ да подкрепят Мая Манолова.

„Ако Игнатов беше на балотаж, ние щяхме да направим своя избор. БСП е помагала на градската десница в избора на техни кметове. Спомнете си Прошко Прошков и през 2015 година в район Красно село“, посочи Паргов.

Той визира избора на Прошков за кмет на район „Лозенец“ на балотаж през 2007 година и победата също на втори тур на представителя на „Реформаторския блок“ Христо Апостолов в район „Красно село“ осем години по-късно. И в двата случая те се явяват срещу кандидати на ГЕРБ.

В отговор на призива Методи Лалов обяви, че избирателите на „Демократична България“ нямат нужда някой да ги води в техния избор и всеки ще реши сам дали и кого на подкрепи.

Попитан как биха гласували общинските съветници от формацията, ако кмет е Мая Николова, Лалов посочи, че независимо кой е начело на общината, всяко решение в полза на гражданите, което отговаря на програмата на „Демократична България“, ще получава подкрепа


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ