Даже ГЕРБ не са шамаросвали така Станишев! Сергей зверски унизен от любимия мъж на Корнелия в БСП

сергей станишев, корнелия нинова

Nо повод позицията на президента на ПЕС Сергей Станишев, в която той критикува ръководството на БСП за изборните резултати, Кирил Добрев, зам.-председател на партията и председател а предизборния щаб, заяви пред Дарик: „Не му се сърдя. Той познава само пътя надолу и не знае какво е да полагаш усилия, за да вървиш нагоре и какво е да плуваш срещу течението“.

Той коментира и казаното от Станишев, че в тази изборна кампания БСП се е деидеологизирала и не е излъчила леви послания.

„В момента работниците от компания „Луфтханза“ стачкуват, защото вземат под 1000 евро, а компанията печели милиарди. Да чухме Станишев да ги защити? Въобще ПЕС да е защитила който и да е синдикален въпрос? Не, за сметка на това обаче ги виждаме на първите редове на гей парадите“, заяви любимецът на Корнелия Нинова в партията пред „Дарик“.

Добрев поздрави софийската организация на БСП, че е удвоила броя на общинските съветници – от 7 досега, на 15 в новия Столичен общински съвет.

„Все още обаче нещо не ни достига да променим ситуацията в София“, каза той и коментира, че докато БСП са в състояние да изберат идеологическия си опонент пред мафиота, градската десница не се е решила да направи същия избор и да подкрепи Мая Манолова на балотажа.

БСП не е застанало на балотажа във Варна зад кандидата на „Възраждане“ Костадин Костадинов, защото базисната идеология на социалистите не им позволява да подкрепят политическа сила с „леко фашизоидно поведение“.

Той обяви, че БСП ще води съдебни дела срещу изборните нарушения в Дупница, Бяла Слатина, Белово, Хисаря, както и заяви подкрепа за искането на Манолова за касиране на изборите в София.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ