Острие на ГЕРБ скочи на Борисов: Тази загуба е позор, г-н премиер!

бойко борисов, мая манолова

„Битката Манолова с Корнелия ще е много интересна. Ще има две БСП-та – на Мая и на Нинова. И ще си пишат писма, ще се карат за пленуми. И това е”. Това заяви депутатът от ГЕРБ Георги Марков пред Нова ТВ.

„Гордея се, че съм софиянец. В рамките на ЕС няма друга столица, която 30 години да не е допуснала социалисти и либерали на власт. Личните качества и приличното поведение на Йорданка Фандъкова надделяха и тя победи”, сподели Марков. Той допълни, че всеки град има своите проблеми, както и София.

„На всички ни е ясно, че имаме нужда от още промени. Касиране на изборите няма как да има. Победата на ГЕРБ  по градовете е убедителна. От сега заявявам, че през 2021 г. Борисов ще спечели изборите. Срамно е обаче, че навръх 30-годишнината от идването на демокрацията, отстъпихме един от градовете-символи на тази демокрация – Русе! Позор е това, каза още Георги Марков.

Той допълни, че ГЕРБ трябва също да направи своите избори. „Премиерът нека помисли докога ще толерира „Да, България”, смята Марков.

„Да, България“ и тези общности не са десни. Единственото, което искат е да свалят ГЕРБ от власт, защото мислят, че ако няма ГЕРБ, ще са те, а то не е така“, подчерта той.

„Сърдим се на Слави Трифонов, че е сложил име на партията „Няма такава държава” и се питаме, ама как така. Ами няма друга държава, в която членовете на Висшия съдебен съвет се карат по между си 10 часа по телевизията пред цяла България. Няма държава, в която председателят на ВКС чете политически анализи”, каза още депутатът от групата на ГЕРБ.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ