ЦСКА подписа с нов нападател, Гриша Ганчев лично договорил трансфера

Гриша Ганчев, Стойчо Стоилов

Пристигнаха добри новини за феновете на ЦСКА. Ръководството на клуба осигурни първи нов играч за пролетния дял от шампионата, а това се случва далеч преди началото на подготовката. Практика, която е приета от дълго време в Европа, а не в последния момент на пожар.

Става въпрос за централният нападател на Дунав Ахмед Ахмедов. Според информация на “Тема Спорт” 24-годишният таран е подписал предварителен договор с “армейците”, а клубът е платил за правата му. Контрактът на Ахмедов с русенци е изтичал през лятото, но от “Българска армия” са предпочели да го уредят още сега. Трансферът вероятно ще бъде обявен официално днес след мача между настоящия и бъдещия отбор на нападателя.

Ахмедов не попадна в групата на Дунав за срещата в София, а треньорът на тима Людмил Киров заяви: “Пазим Ахмедов за следващия му клуб. Утре (днес – б.р.) ще разберете къде отива. Пожелаваме му успех, той е добър нападател. Нека да продължи да се развива. Силен отбор привлича втори наш играч след Исмаил Иса (Черно море), което е оценка за работата ни в Русе”.

Припомняме Ви, че преди малко повече от два месеца (13.11.2019) родни медии излезнаха с информация, че този трансфер се реди лично от Гриша Ганчев и д-р Симеон Симео­нов, който тогава все още имаше роля в Дунав. Публикацията сочи, че ЦСКА е надцакал Левски за Ахмедов, като сините били го­тови да преведат не повече от 100 бона за нападателя. Офертата на „червените“ е била около 120 000 лева.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ