И кметът на Перник реже Корнелия Нинова – Станислав Владимиров бяга от среща с лидерката на БСП

Бойко Борисов, Станислав Владимиров

И кметът на Перник Станислав Владимиров не иска да става жертва на политическите игри на лидерката на БСП Корнелия Нинова. Макар да е социалист, градоначалникът милее повече добруването на съгражданите си, отколкото за трупане на дивиденти и пиар с кризата и затова се опитвал да избяга от среща с Нинова днес в Перник.

Кметът не искал да поставя на карта справянето с водния проблем, за който благодарение на премиера Бойко Борисов уреди над 30 млн. лв., докато в същото време повече от 3 месеца Нинова изобщо не се вълнуваше от съдбата на перничани. Затова и всячески се стараел да се измъкне днес от среща с лидерката на БСП, за да не й позволи да го ползва за политически пиар.

Припомняме, че същото по-рано направи и главният прокурор Иван Гешев, след като научил, че след срещата с него, Нинова планирала да даде брифинг в Перник и да си прави реклама.

Още преди седмица след среща с Борисов, кметът Владимиров бе категоричен: „Водната криза на Перник не е терен за политическа борба за рейтинг и за вадене на политически дивиденти, а конкретна работа в труден момент“. Дали ще успее да се измъкне от среща с Нинова обаче, ще стане ясно по-късно днес.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ