Дъщерята на Великата Стоянка Мутафова осинови 3-месечно бебе след кончината на майка си

Стоянка Мутафова муки

Месец след кончината на великата Стоянка Мутафова, апартаментът в столичния кв. „Лозенец“, в който преминаха почти 60 години от живота й, си има нов обитател! Опечалената дъщеря на Кралицата на комедията, Мария Грубешлиева-Муки, се опитва да тушира мъката от загубата на непрежалимата си майка с тримесечно кученце от породата йоркширски териер.

Макар да подходила към породистото пале с ясното съзнание, че то нито ще излекува докрай скръбта по любимата й майка, нито ще запълни празнината, останала в жилището след Мутафова, Муки решила да подсигури топъл дом, грижи и любов на животинчето.

С новия обитател на жилището, домашните любимци на Муки стават цели 4 на брой – новото попълнение Еди, бялата персийка Сара и котаракът Чарли, както и померана Лора.

Грижите около животните донякъде отвличали дипломираната актриса от мрачните й мисли. Приятелите й също всячески се стараели да разсейват Муки, но болката все още я е сграбчила здраво.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ