Любо Нейков направи тежко признание за дъщеря си

Любо Нейков

Любо Нейков за първи път е толкова откровен за най-скъпия човек в живота му – 9-годишната му дъщеричка Анна, с която съпругата му Гинка го дари.

Комедийният актьор призна, че всеки път, когато тръгва на дълго турне, взима със себе си вещ или дреха на малката, защото иначе му е много трудно да се раздели с нея.

„Когато беше бебе, хващах чорапчето, издърпвах го и си го прибирах в джоба“, разказа пред bTV звездата от „Столичани в повече“.

В момента комикът носи фланелка, върху която е отпечатана рисунка на дъщеря му – сърце със сгушено в него мече.

„Ани ми каза, че ще чака да й върна фланелката, което значи, че ще чака да се прибера жив и здрав“, допълни развълнувано Нейков.

Междувременно актьорът се стяга за голямо турне из страната със спектакъла „Женитба“, чиято премиера е на 9 февруари в театър „Сълза и смях“, а в комедията на Гогол Любо ще разсмива публиката заедно с Румен Угрински, Станимир Гъмов, Роберт Янакиев, Моню Монев, Снежана Макавеева, Албена Павлова, Невена Бозукова и други

Режисьор на спектакъла е Лилия Абаджиева, а след премиерата в столицата, представлението ще премине през Благоевград на 17 февруари, Варна на 19 февруари, Пловдив на 23 февруари и Стара Загора на 26 февруари.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ