Софи Маринова се появи без бельо (Снимки)

Софи Маринова

Фолк звездата Софи Маринова се появи на участие в Благоеград без да си сложи бельо. Това не остана незабелязано от нейните почитатели, нито пък от обектива на фотографа на клуба.

Ромският славей се появи на сцената на нощния клуб, но вно в бързината е забравила да си сложи сутиен. Или пък не се е поглеждала в огледалото да види, че зърната на огромните й силиконови бомби са напът да пробият тънката блузка.

Този стайлинг не е типичен за етрополската звезда, която се слави със своята консервативност. Досега на участията си ходеше с доста тежки тоалети и никога не се е разхвърляла като колежките си. Феновете й са в шок и се чудят дали неволно е допуснала тази грешка или е започнала да залага и тя на голотии с цел трупане на рейтинг.

Прави впечатление, че Софи е прекалила със силикона в пазвата си. Огромното й деколте пък е грехота да бъде скрито под дрехите. Нали певиците слагат цици, за да се фукат с тях и да печелят по-голяма фенска маса.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ