Нова телевизия спря спешно предаване за 25 милиона лева!

13

Предаването „Национална лотария“, което се излъчваше по Нова ТВ, е свалено от ефир. Традиционно шоуто, в което се показваха печелившите от билетчетата на лотарията, се излъчваше в събота от 19.30 часа.

На 8 февруари то бе излъчено, но за тази събота (15 февруари) в програмата на телевизията на негово място е посочено, че ще се излъчва „Темата на NOVA“.

Преди дни собственикът на телевизията Кирил Домусчиев обяви, че след като промените в Закона за хазарта бъдат обнародвани в Държавен вестник, партньорството на телевизията и Националната лотария ще приключи.

„Дългогодишното ни партньорство отива към своя край. Не смятам, че това ще се отрази негативно на телевизията“, заяви Домусчиев.

Преди дни Национална лотария спря да изплаща печалби от билетчетата, дори те да са минимални.

На 7 февруари депутатите окончателно приеха промени в Закона за хазарта, според които организацията на лотарийни игри ще може да се прави само от Българския спортен тотализатор.

Както е известно на година Нова Телевизия получаваше по 25 милиона лева за партньорството си с Национална лотария.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ