Бойко предупреди Радев от Брюксел: Милиони сме, можем да извадим 100 души да те освиркват (Обновена)

Румен Радев, Бойко Борисов

Обединителят на нацията трябва да преценява с кои хора се сдружава и прави поход. Аз като сгреша се извинявам по няколко пъти.

Това каза премиерът Бойко Борисов, който участва в извънредното заседание на Европейския съвет в Брюксел във връзка с речта на Румен Радев вчера официалното честване на годишнината от смъртта на Васил Левски в столицата, на което бе освиркана кметът на София Йорданка Фандъкова от участниците в похода, воден от президента.

„Аз съвети на никого не давам. Когато цялото общество ни гледа, трябва да се държим добре. Изкарването на хора и освиркването е една много погрешна политика. Какво им пречи законно избран кмет на София? Мислите ли, че и ние нямаме възможност като многомилионна партия да извадим 100 души да го освиркват? Трябва да внимава с кои се сдружава. Това не помага на стабилността. Той е обединител на нацията. Не му давам оценка. Аз когато сгреша – се извинявам. Изказването му беше добро. Това поведение не помага на стабилността, инвеститорите и целите, които си поставяме. Не съм завършил университет за държание, човек може и да сгреши, така че човек се извинява, ако сгреши“, припомни още Борисов за ръкуването между двамата по време на събитие на КНСБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ