Братът на манекенката се ядоса: Сестра ми няма дете от Бойко Борисов, даже избяга от Барселона

23

„Сестра ми Борислава няма нищо общо или пък дете от Бойко Борисов!“ Това заявява бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев като коментар на бурните събития от последните дни.

31-годишният мъж твърди пред в. „България днес“, че заради гръмналия скандал Борислава вече не живее в Барселона. Миналата седмица испанският в. „Ел Периодико“ публикува три статии, че полицията в Каталуния разследва произхода на 5 млн. евро. Парите уж били инвестирани в имоти в Барселона чрез фирми, свързани с набедената за много близка до Бойко манекенка и нейното семейство.

„Сестра ми живееше в Барселона преди, но покрай тия глупости вече не. Грам истина няма в това, което се пише“, ядосан е Станко Йовчев. Междувременно омерзената моделката изтрила профилите си в социалните мрежи. Родителите на Борислава Йовчева също били много притеснени. „И това ще мине – ще се докаже, че всичко е една голяма лъжа“, казва братът на Борислава.

Самият Станко вече не се занимава с футбол. Върти частен бизнес – собственик е на заведение за дюнери и на наргиле-бар в район „Илинден“ в София.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ