Министър Каракачанов предупреди Бойко: Търсите ни само за работа, в другото време – арести и опъване

Красимир Каракачанов

Така повече не може да се продължава, при възникване на каквото и да било обществено напрежение да се удря някой от коалиционните партньори. Това е обявил днес сутринта на коалиционен съвет вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов на премиера Бойко Борисов. Срещата е била заради напрежението в коалицията след ареста на шефката на басейнова дирекция в Пловдив.

„Това е безумие. Какви са тези акции от Цветаново време да пращат качулки с автомати срещу жена с писалка. Ми следващия път да пратя специалните сили с танкове“, коментира Каракачанов.

Аз съм силов вицепремиер и в същото време по никакъв начин никога не съм бил информиран за такива акции, коментира още той по повод ареста в Пловдив и задържането в началото на годината на екоминистъра Нено Димов.

Нас ни търсят само за работа, а като трябва да си измият ръцете коалиционните партньори са виновни, заяви още Каракачанов.

„Един ластик като се опъва, опъва и се къса накрая. А като се скъса е трудно да го вържеш“, предупредил още Каракачанов Борисов.

Тoй припoмни, чe зaдържaнaтa дирeктoркa oт нaчaлoтo нa мaндaтa cи нa три пъти e дaвaлa прeдпиcaния и e нaлaгaлa глoби зa нeзaкoнния coндaж в зaхaрнaтa фaбрикa в Грaдa пoд тeпeтaтa. Тoвa e първият дирeктoр нa Бaceйнoвa дирeкция в Плoвдив зa пocлeднитe 20 гoдини, кoйтo рaбoти пo зaкoн, припoмни cилoвият вицeпрeммиeр.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ