ИНТЕРВЮТО, КОЕТО ЦЯЛ СВЯТ ГЛЕДА! Проф. Грасели: Подготвени ли са медиците ви за корона-ужаса?

3

Интервю с Проф. Грасели, който координира мрежата на интензивното лечение на COVID-19 в Ломбардия, разтресе мрежата. В това интервю той очертава етапите на развитие на епидемията в Италия, и главните мерки, които трябва да предприемат другите държави, за да избегнат епидемичната „бомба“.

Нашият здравен персонал все още няма НИКАКВИ предпазни средства! А от интервюто за британския Канал 4 от 10-и март Грасели обяснява точно с това множеството заразени медици в началото на епидемията в Ломбардия.

Дано у нас медиците са били инструктирани и подготвени преди бумът на положителните резултати.

Вижте преведеното интервю:

Съветите на италиански лекар: Коронавирусът е по-лош от бомба

Моля, разпространявайте! Това видео трябва да стигне до управляващите по най-бързия начин. Нашият здравен персонал все още няма НИКАКВИ предпазни средства!Проф. Грасели координира мрежата на интензивното лечение на COVID-19 в Ломбардия. В това интервю той очертава етапите на развитие на епидемията в Италия, и главните мерки, които трябва да предприемат другите държави, за да избегнат епидемичната "бомба".Интервю за Великобританския Канал 4 от 10 март 2020 г.

Публикувахте от Документални филми в Петък, 13 март 2020 г.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ