Кубрат изригна: Горко ни с тези БСП, ДПС, ГЕРБ, БЗНС, ТКЗС и ГЪЗИСЕ!

7 Dni Bulgaria22.03.2020
кубрат пулев, красимир каракачанов, красен кралев

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев използва социалната мрежа „Фейсбук“, за да се се опълчи на политическите партии и да отправи призив към българите.

Според Кобрата народът не трябва да се доверява на политиците, а сам да „изготви план за действие“ във връзка с пандемията от коронавирус. Ето какво написа боксьорът:

„Здравейте, приятели!

Няколко пъти се спирам да не говоря по настоящата тема, но виждайки неадекватността на много от политиците, ще си позволя няколко максимално сдържани и галантни изречения! В началото на трета световна война и нов световен ред, представяте ли си, как ми изглеждат нашите политици, продължавайки да си играят на БСП, ДПС, ГЕРБ, БЗНС, ТКЗС, ГЪЗИСЕ и др. подобни?!

Това ме води до извода, че те изобщо не си дават сметка за сериозността на проблема и че те дори все още не отчитат, че има проблем! Те го виждат, като някакво много опасно “вирусче”, което чакаме да отмине….! Продължават да се борят за водачеството в държавата, да си доказват кой е по-по-най, а всъщност, са в уплах от ситуацията. Нямат представа, какво предстои, а ние – седем милиона българи, милите, разчитаме на тях! Е, тежко ни!

Мачът Борисов-Радев свърши, да влезе носилката…


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ