Бойко Борисов съсипа кандидата за кмет на ДеБъ: 2 милиона в София не го харесват!

бойко борисов

Не мисля за възможността нашият кандидат за кмет в София да не отиде на балотаж, заяви в сутрешния въпрос на Нова телевизия премиерът и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

На въпрос колко струва предизборната кампанията на партията, той отговори, че са изхарчени толкова, колкото е разрешение и не са използвани никакви дарения.

Иначе, по думите му, любимата му улица е „Граф Игнатиев“. Той разкри, че е чувал трамвая как трака от Руски паметник като идва и обясни, че не слухът му е силен, а трамваят силно е тракал.

Във връзка с това кога е мислил наистина да се откаже от политиката, Бойко Борисов заяви, че е имал доста слаби моменти. „Съдбите на много хора вече са свързани. Не е сериозно да се махна“. каза премиерът.

На въпрос колко приятели са му останали днес, лидерът на партията отговори, че приятели няма вече.

Борисов коментира и блокадата в София вчера по време на избора на нов главен прокурор. „Глупости е, че е имало 20% повече полиция“, каза той.

„Вие представяте ли си  всеки кандидат-кмет да затвори по едно голямо кръстовище в София и да закрива кампанията си? Говорят точно те за върховенство на закона, а какво правят? Да, минават някакви хора, твои симпатизанти и го харесват. Но 2 милиона не те харесват, те страдат“, съсипа премиера пишман-кандидата на ДеБъ Борислав Игнатов.

Премиерът напомни, че Христо Иванов е променил закона за избор на нов главен прокурор. „Обществото щеше ли да вярва на избран партиен кандидат – не. Щяха да му вярват само тези, които подкрепят подкрепя дадената партия. 100% стоях настрани от избора на Иван Гешев“, заяви Борисов. Сега по думите му, изборът на Гешев не трябва да се залепи на ГЕРБ и на него, а на президента Румен Радев и напомни, че така е по Конституция и президентът е първият човек в държавата“.

Накрая Борисов удари и по Волен Сидеров. „Въобще не му обръщам внимание. Аз работя перфектно с Каракачанов, изпълняваме нашата програма“, заяви премиерът.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ