Няма пощада, Кубрат критикува брат си в национален ефир

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев бе плътно до Тервел при успеха му над Викапита Мероро. Българският боксьор говори след успеха в Танзания.

„В началото играеше по-предпазливо и аматьорски, с един-два удара. Това е професионален бокс и му казах да не се сърди на съдията. Първо Тервел го надигра, обезвери го с левите прави и с движението с краката. Всички тези неща доведоха до това, което стана в деветия рунд. Когато вървят рундовете играта става съвсем различна. Противникът му се умори и нямаше вече никакъв шанс. Започва да не вижда ударите след толкова леви прави, които Тервел му вкара“, заяви Пулев пред бтв.

„Тервел може много повече. Не беше в топ форма и формата, в която съм го виждал. Може би роля изигра и това, че не е играл много време. Когато не си бил на ринга дълго време, губиш рутината. Надявам се да сте доволни от мача. Видяхте колко много българи имаше, което радостно, дори и в Африка. Навсякъде има българи, които дойдоха да ни подкрепят, за което им благодаря“, добави още той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ