Админи на страница за Слави във Фейса: Рекетират ни от негово име, няма да гласуваме за ИТН!

7 Dni Bulgaria09.07.2021
Слави Трифонов

Слави Трифонов, хора около него или самозванци рейдърстват във Фейсбук и рекетират страници да минат към правилната страна!?

Такива дилеми предизвика пост в една от най-бързо развиващите се страници в подкрепа на Дългия в последния месец – Да се съберем 100 000 фена на Слави Трифонов.

Нейните админи качиха нещо наистина много смущаващо:

Приятели,

може би ви прави впечатление, че от 2 дни активностите по нашата страница са прекратени.

Причината е, че върху нас бе оказан безпрецедентен натиск. Поставен ни бе ултиматум или да предоставим админска роля на човек от ИТН, или да започнем да си плащаме за ползването на снимки и видеа, собственост на фирма „7/8“.

Човекът, който се свърза с нас се представи за „съветник на партията по социалните мрежи“.

Когато преди няколко месеца създадоха тази страница в подкрепа на Слави Трифонов, никога не се имали меркантилни подбуди. Идеята ни беше една-единствена – да помогнем за постигането на нов политически ред в държавата.

Без реклама, без платен контент, само за месец и половина се събрахме близо 8 000 души. Както можете да видите от съдържанието, в страницата ни имаше само и единствено подкрепа за Слави Трифонов.

Затова бяхме безкрайно разочаровани, когато ни поставиха пред такава неприятна дилема – или да предадем страницата си, или да плащаме, за да я правим!?

Мислехме, че партията на г-н Трифонов ще се бори с корпоративното рейдърство тип „Пеевски“, а тя дори го надмина, пренасяйки го в социалните мрежи.

Поради всичко това нашият екип преустановява поддържането на страницата.

И в неделя НЯМА да дадем гласа си за партията на г-н Трифонов!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ