Взел ли е пари министър Руди Гела от олигарха Кирил Домусчиев!?

7 Dni Bulgaria18.01.2022
радостин василев

Кирил Петков изглежда е доста некомпетентен във футболно отношение. Няма как по друг начин да се обясни факта, че премиерът назначи за спортен министър лице, което е имало сделки с едни от най-обсъжданите олигарси у нас. Зависим ли е сега Радостин Василев от тях, може само да се предполага.

Като например при топ-сделката на Лудогорец тази зима. Шампионите привлякоха като свободен агент Спас Делев. При такива трансфери, парите ги получават привлеченият футболист и мениджърът му. А когато говорим за национален футболист, парите са доста добри.

И сега следва любопитната част. Отваряме сайта на адвокатската кантора на Радостин Василев. На заглавната й страница скандално пише, че тя се все още се управлява от… министъра в правителството на Кирил Петков! Което е отвскъде престъпно!

Другият интересен факт е, че в раздела за клиенти на адвокат Радостин Васлев на челно място фигурира Спас Делев. Което поражда сериозни опасения, че самият министър е участвал в сделката по преминаването на играча в Лудогорец. Дали е така, трябва самият Руди Гела да обясни.

Чакаме обяснението!

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ