Виктор Николаев разтресе ефира! Такова чудо не се е случвало, водещият смая всички

виктор николаев

Водещият на Нова телевизия и „Здравей, България“ Виктор Николаев изби рибата като направи в ефира нещо, което друг скоро хич не си е и помислял да стори.

Любимото лице от малкия екран покани синоптика Ники Василковски да разкаже повече за прогнозата за времето, а докато той говори, Николаев разтвори черен чадър над него и Мира Иванова.

„Ние така ще слушаме вече прогнозата за времето“, каза той.

Чадърът им бе мокър, което пък говори, че някой явно се е придвижил до медията именно с него.

Явно обаче Николаев не е наясно, че да отвориш чадър в помещение носи много лош късмет. Силно се надяваме да не е суеверен и да не се притеснява, че нещо ще му се случи.

Според суеверието, ако отваряте чадър в помещение, викате лошото („да излеете дъжда върху себе си“). Едно от обяснението е достигнало до нас, когато чадърите се използвали като защита от слънцето. Отварянето на чадъра в помещение се смятало за оскърбление към бога на слънцето и той можел да ви накаже с проблеми.

Друга теория твърди, че чадърът защитава от житейските неуредици и отваряйки го в помещението, вие оскърбявате домашните духове (които също ви пазят), те могат да се обидят и да ви напуснат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ