Цецка Ризова се проклина защо я покани! Любимците й Киро и Асен на колене: Ликвидатори

7 Dni Bulgaria14.12.2022
58

„Няма място за емоции. Като личност, аз съм последната, за която трябва да се мисли дали съм тъжна. Голямото съжаление е за България и всички български граждани“. Това заяви номинираната за вицепремиер от кабинета „Габровски“ Меглена Плугчиева в предаването „Лице в лице“ по bTV.

„Това е загуба за България, защото проф. Габровски се появи с божия мисия. Този човек е един истински достоен българин, който е събрал хора с експертна биография, която не бива да се подценява. Респект и поклон за проф. Габровски“, добави още тя. Плугчиева  на някоко пъти бе грозно провокирана от водещата Цветанка Ризова, но накрая я навря в миша дупка!

Тя разказа, че е избрала да стане част от проектокабинета „Габровски“, защото притежава богат опит, с който може да бъде полезна.

„Трябва да се гради. Аз предложих опита си и името, което имам. А останалите заложиха кариерата си. И аз искрено се надявам, че Габровски ще събуди желанието и ентусиазма на българите“, уточни Меглена Плугчиева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ