LUPA: Нахлуха в НАП със заповед никой да не пипа Левски до изборите! Има компромат за Сираков

7 Dni Bulgaria13.03.2023
левски

Левски се ползва с „държавен чадър“ и не се вижда скоро как ще може да се навреди на сините заради дълговете им към държавата. Клубът от „Герена“ дължи над 11 милиона лева, а споразумението с НАП отдавна е нарушено, научи Lupa.bg.

„Преди известно време, малко преди Наско Сираков да дойде при нас, ни се обадиха от най-високо държавно ниво и ни казаха в прав текст: „Не се занимавайте и не закачайте Левски!“, призна пред нашата медия човек от администрацията на НАП.

„Засега ще тупаме топката, докато дойде време да се предприеме нещо. Нека минат изборите, тогава ще се види накъде ще задуха вятърът. Засега да не си вкарваме всички таралеж в гащите“, сподели още нашият информатор за нареждането, което е дошло.

Ситуацията е много комплицирана, а някой някъде лъже зверски – Наско Сираков казва едно, Мъри Стоилов друго, Ивков има още неща, които да сподели, но на този етап мълчи.

Самите сини ръководители увъртат, че има ново споразумение с НАП, след което се оплетоха в лъжите си и споделиха с половин уста, че уж такова няма. Проверка показва, че такова споразумение наистина няма и няма как да има, тъй като предишното е нарушено. На този етап се плащат единствено лихвите и то само част от тях, а главницата остава. Прогнозите са задълженията на Левски да растат още повече, а как ще се оправят нещата, никой не знае засега.

Клубът от „Сухата река“ очаква помощ от Бойко Борисов за пореден път, тъй като лидерът на ГЕРБ удряше доста силно рамо на своя любим отбор, когато беше на власт. Сега нещата са коренно различни и той едва ли ще бъде отново Месията за сините, тъй като от доста време се е дистанцирал от блатото, в което левскарите са затънали.

Един от низвергнатите от „Герена“, който се прави на голям левскар и се тупа в гърдите – Тити Папазов, държи Сираков с доста любопитни данни, които ще извади на показ в удобен момент, научи още Lupa.bg. Баскетболният треньор, известен с постоянните си ревове, е бесен, че му разпродадоха акциите и иска да си отмъсти на мажоритарния собственик, който от своя страна е популярен със страстта си към хазарта, където пропилява почти всичките си средства.

По-рано днес от сдружението „Левски на левскарите“ дадоха пресконференция, на която открито атакуваха ръководството на сините и поискаха оставки, ако са лъгали до момента. Със сигурност ще има отговор на тези нападки, като се очаква Наско Сираков да оповести своя нова медийна изява до дни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ