ГЕРБ се изрежда на Киро и Асен в Пловдив, унижението е върховно! Виц разтресе залата

7 Dni Bulgaria17.03.2023
7

Пръв към хората в залата на сбирката на ГЕРБ в Пловдив се обърна Тома Биков. „Здравейте, победители! Кирил Петков и Асен Василев вече са загубили. Преди 1 г. искаха да ни унижат. Те мразят нас. Това не е политическа борба. Ние не станахме като тях. Не възприехме омразата. За разлика от тях ние обичаме България. Кирил Петков и Бойко Рашков нарушиха консенсуса за политическо ненасилие, постигнат през 1990 г.“, каза той.

Евродепутатът Андрей Новаков акцентира, че е важно във време на война на кого ще се опреш и кой ще ти каже: „Спокойно, ще извадим каруцата от калта!“ „Всички знаем кой е този човек“, подчерта евродепутатът и добави, че всеки път, когато България е имала нужда от нещо голямо, е имала нужда от ГЕРБ.
Изказванията бяха последвани от излъчването на клип на ГЕРБ под мотото „За стабилна България отново“, в които се обяснява, че Кирил Петков и Асен Василев са харчили пари, които държавата няма.

„Видяхте от това видео, че държава лети към пропастта с бясна скорост. И виновник за това е „Продължаваме промяната“. Трите пъти когато са се докосвали до бюджета, нещата ставаха все по-лоши и по-лоши“, заяви Делян Добрев и добави, че инфлацията у нас си е чисто българска направия, дължаща се на управлението на Кирил Петков и Асен Василев, защото е започнала далеч преди началото на войната. Той разказа как преди около седмица бил за кратко в болница и там един възрастен човек му казал: „Аз съм много доволен от Промяната, благодарение на тях станах по-силен. Преди, като отидех в магазина и купувах за 100 лв., едва си носех покупките, а сега за 100 лв. с лекота си нося чантата.“ Той се зарече, че ГЕРБ ще спаси държавата за пореден път.

„Опонентите на ГЕРБ твърдяха, че се борят за върховенството на закона, но самите те го нарушиха няколко пъти, включително и с ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов“, заяви във видеопослание лидерът на Европейската народна партия Манфред Вебер. Той пожела победа на ГЕРБ на предстоящите избори.

„Най-грозното, което се случи през последните 2 години, бяха систематичните усилия да бъде заличена и унищожена една партия, което не се е случвало никога в демократичната история на България. Това харвардско ли е?“, попита Томислав Дончев. Той подчерта, че ако промяната е за лошо, това е регрес и разпад. „Народът винаги е мъдър и е прав, но го излъгаха, измамиха го, както, когато ви продават гривна, която сваля кръвно и гони хлебарки и мишки“, каза още Дончев и сравни лидерите на ПП с Кашпировски. Имаме 2 пътя , или тази политическа измама, или да оздравеем и да развием имунен отговор и да се изправим. Ние знаем пътя напред, ние знаем посоката и кой ще води, защото сме го правили – повече от веднъж“, допълни Томислав Дончев.
След неговите думи на сцената се качиха водачите на листите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ