Попълнението на ЦСКА Асприля вече е в България, настаниха го на 2 км. от къщата на Гриша Ганчев

7 Dni Bulgaria05.07.2023
1

Потенциалното ново попълнение на ЦСКА Данило Асприля вече е в България. Това обаче не означава, че трансферът му на „Армията“ е завършен. Колумбиецът пристигна у нас с настоящия си клуб Бейтар Йерусалим, който ще проведе подготвителен лагер на базата на националния отбор в Бояна, на 2 км. от къщата на Гриша Ганчев.

Според информации в израелските медии колумбиецът е опитал да разтрогне договора си с носителя на купата на страната по взаимно съгласие, тъй като е обявил пред клубните босове, че не се чувства щастлив. Те обаче научили за офертата на ЦСКА към него и вече не са склонни да го пуснат да си тръгне без пари. Червените ще трябва да платят, за да привлекат бившия играч на Литекс.

В последните дни той тренираше отделно от основната група на Бейтар, като не беше ясно дали ще замине за лагера в София. В крайна сметка това се случи. Днес жълто-черните играят контрола с втородивизионния Бдин Видин, но Асприля няма да участва в нея.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ