ЕПИЧЕН СРАМ! ЦСКА 1948 се включи в празненство на ДПС! Хиляди освиркват на стадиона

24

Епичен срам са изживели футболистите на ЦСКА 1948 в Кърджали. Там крадците на червеното име загубиха от местния Арда с 0:1 и се отказаха от мераците си за влизане в Първа лига.

Изглежда обаче поражението им е било част от предизборно празненство на ДПС. Оказа се, че преди срещата на стадиона са пристигнали лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и почти всички кандидати на протурската партия за европарламента. „Идваме да видим как Арда ще победи“, казал на поносим български език Карадайъ при влизането си на стадиона.

Той и цялата делегация бяха облечени на мача с екипи на Арда. И едва ли при такава ситуация някой в 1948 си е мислел, че ще играе за победа!?

Което не попречи на местни фенове да освиркат Карадайъ. Коментаторът на срещата реши да направи реклама на важния гост, като съобщи, че Мустафа Карадайъ лично наблюдава срещата. Вместо очакваните овации обаче прозвучаха освирквания, нецензурни реплики и безразличие.

Реакцията срещу лидера на ДПС и то в бастиона на Доган е показателна за негативните настроения, обхванали лъганите 30 години турци и мюсюлмани в страната. Както е известно за първи път в листата на ДПС няма нито един човек от Кърджали.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ