Тежка атака срещу Григор след отпадането му от „Уимбълдън“: Играеш черно тото!

Григор Димитров приключи участието си на тазгодишния „Уимбълдън“ още в първия ден на турнира от „Големия шлем“ в Лондон. Полуфиналистът от 2014 година загуби от френския квалификант Корентен Муте в първия кръг с 6:2, 6:3, 6:7 (4), 3:6, 1:6 след 2 часа и 57 минути игра на Корт №15 и накара феновете си да настръхнат срещу него.

Димитров сервираше за победата при 2:0 сета и 6:5 в третата част, но допусна пробив, загуби тайбрека и в последните два сета взе всичко на всичко 4 гейма срещу 20-годишния французин, който е №84 в световната ранглиста и досега не се беше изправял срещу хасковлията.

„Играеш черно тото“, обединиха се стотици привърженици на Григор и тениса в оценката си веднага след мача. Мненията са навсякъде, дори в личната страница на Гришо, където модераторите не смогват да ги изчистят.

Припомняме, че в последните 20-ина месеца хасковлията има ужасяващите над 15 отпадания в първи кръг на квалитетни турнири!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ