Вече не се и крият: Ахмед Доган става спонсор на ДПС! Азис очаква помощ от ГЕРБ в Кърджали

хасан азис

Дали някой в нашата страна може да определи каква е цената на демокрацията? Ние говорим за това, че трябва вотът на избирателите да бъде гарантиран. Всички досегашни избори показват, че грешките са много, а субективният фактор е водещ. Това каза кметът на град Кърджали Хасан Азис в ефира на БТВ.

Думите му са по повод предложената отмяна на машинното гласуване.

Той припомни, че най-много хора са гласували машинно в село Сърница. Това показвало, че хората се доверявали повече на този вид вот, а Хасан Азис обобщи, че са си свършили работата.

„Винаги сме били критични в определени аспекти на управлението. Всичко може да се случи и нищо не е изключено“, лаконично отговори градоначалникът, на въпрос дали биха търсили подкрепата на ГЕРБ на предстоящите избори.

„Моето лично мнение е, че политическите партии, които пренасочиха финансирането извън държавата, нямат ежедневна политическа дейност. Така или иначе нали сменихме модела на финансиране, който бе поискан от управляващите. Нека те да кажат кой ще ги финансира“, призова Азис.

На въпрос дали ДПС се финансира от обръчи от фирми, той заяви: „Не мога да кажа, както и дали има желаещи за подкрепяне на политиката ни“.

Право на почетния председател на ДПС Ахмед Доган е да финансира партията, заяви зам.-председателят на ДПС. Според него Доган ще се възползва от това свое право.

„Прошката е част от нашата политика. Аз не помня досега лидер на българска политическа партия да е поискал такава. Прошката винаги се чува, стига да бъде поискана“, каза още настоящият кмет на Кърджали.

Хасан Азис разкри също, че ще се бори за нов мандат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ