Революцията на Люпко започна! Няма да повярвате как ще изглежда ЦСКА отзад срещу Осиек

Добромир Митов, Люпко Петрович

Новият старши треньор на ЦСКА Люпко Петрович ще предприеме революционен ход за решителния мач с Осиек в четвъртък, твърди БЛИЦ. Сръбският специалист е решил да заложи на трима футболисти в защита, което за първи път ще се случи в европейски двубой на „червените” от години насам. В отбрана ще играят Николай Бодуров, Петър Занев и най-вероятно Жеферсон.

Припомняме, че първите двама не взеха участие при загубата от Черно море 1:3 миналата събота, като титулярният капитан даже не попадна в групата.

Интересното е, че ЦСКА ще има различна защита за пети път в пети пореден мач! От началото на новия сезон до момента „червените” никога не са били с едни и същи защитници минимум в две срещи.

Както е известно, ариергардът на „армейците” е изключително лабилен, за което говорят фактите. От четири изиграни двубоя ЦСКА е получил пет попадения във вратата си – две от Етър и три от Черно море, като всичко това се случи на стадион „Българска армия”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ