Мегаскандал! „Демократична България“ нападна затворничката Иванчева: Нагла крадла!

Десислава Иванчева

Грантската десница в София се хвана за гушите!

Озъбени за власт, „демократите“ се превърнаха в обикновени партийци. Такива, като каквито дедите на някои от тях са стъпили 1944 година в София, свалили са галошите, сложили трандафори и почнали с тях да тъпчат „местното население“.

Както е известно в последния възможен момент ЦИК върна Десислава Иванчева в играта за кмет на София. Новина, посрещната с такова озобление от „Демократична България“, че направо изяде опорката „Пеевски го е страх от осъдената“. Май от Иванчева я е страх Гранската десница. Защото едни от най-видните й представители нападнаха през социалните мрежи както Иванчева, така и хората от екипа й.

Ето за какво алармира пиарът на бившата кметица Петър Кърджилов:

Колеги от обединението Демократична България искат на стената ми извинение от мен за участието ми в „преливането на гласове“ от обединението към Биляна Петрова и Десислава Иванчева. Първо, такова преливане въобще не е доказано с математически или социологически методи. Дори и да има такова, давам тук отговор по въпроса, защото се уморих от лицемерието и глупостта на своите хора.

В никакъв случай не дължа извинение на никого! Обратното, хората от Демократична България дължат извинение на мен и на двете жени за това че не помогнаха в разкриването и разгласяването на истината – САМОРАЗПРАВАТА на Мафията и подчинените ѝ държавни институции с гражданските кметове на Младост, подкрепени на миналите избори от моята партия Зелено Движение.

Саморазправата чрез НАБЕДЯВАНЕ в престъпление, извършено от ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА начело с настоящия единствен кандидат за главен прокурор Иван Гешев. Пълна нелепост е да ми се иска извинение за загубени/преляли гласове!

Първо, качеството ми на политически представител от партия и обединение за мен е на второ място. На първо място аз съм пиар експерт – практик и професионалист, специалист по публична комуникация при рискове и кризи. Моят професионален, граждански и личен морален дълг е да водя на терена на публичността СПАСИТЕЛНА МИСИЯ за измъкването на Иванчева и Петрова от ноктите и зъбите на Мафията.

Подкрепата ми за участието в избори на двете за мен е част от тази спасителна мисия. Ако не участват в избори, те ще бъдат забравени, зависимите медии ще престанат да говорят за тях и те ще бъдат премазани от мафиотската машина в съдебната система.

Второ, особено важно, не съществува политик, нито от трите партии в ДБ, нито от където и да е, който по такъв категоричен начин да се е противопоставил на мафиотското статукво така както го направи екипа на Иванчева в Младост, с всичките страдания, които понесоха като резултат! Ето тук е голямото лицемерие с тезата за „прелятите гласове“.

Подкрепата за Петрова и Иванчева за изборите обаче е повече от спасителна мисия. Тя е също консолидиране и раздвижване на нова гражданска и политическа енергия, която е реална опозиция и алтернатива на мафиотското статукво, също както ДБ е такава опозиция и алтернатива.

Имам още какво да ви споделя, но ще го направя в следващ пост.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ