Долно е! Игнатов от ДеБъ се хвана като удавник за… порно-снимките на гаджето, завъртя ги пак

борислав игнатов

Когато си си вярвал, че ще си на балотаж, а в крайна сметка 3 дни преди вота не можеш да минеш 10 процента, шокът е тотален.

И си готов на всичко! Като Борислав Игнатов от ДеБъ. В опит отново да привлече сърцераздирателен вот, намъквайки се в ролята на жертва, гагаузкият архитект ползва… порно-снимките на приятелката си. И завъртя пак проблема с тях.

Предлагаме ви мнението на уважаван столичен юрист, което разтресе Фейсбук:

Интересно ми е защо приятелката на арх. Игнатов не съди, този който е предал снимките на медиите, а самите медии 🤔
Второ, да заведеш иск за 1 млн лева на основание чл. 45 ЗЗД е доста несериозно. Подозирам,че по съвет на неопитен адвокат е заведен като частичен. Съдебната практика е красноречива-уважават се искове до 30 000 лв. По този въпрос е дадено разрешение в постановени по реда на чл. 290 от ГПК редица решения на ВКС. Ако ищеца беше толкова убеден в уважаването на иска в пълния му размер да си беше платил 40 000 лв. (колкото е държавната такса за иск с материален интерес 1 млн. лв.). Тази космическа сума е посочена с цел безплатна реклама тип Сидеров из социалните мрежи.
Не е ли кофти да ползваш неволите на гаджето за агитация 🤔
Кофти PR, Игнатов. Толкова кофти,колкото и сградите,които проектираш 😒За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ