Меките китки свиват юмруци! ДеБъ обяви Борис Бонев за враг, ще се изтрепят за внимание на „Орлов мост“

бонев

Борислав Игнатов има сериозна конкуренция в лицето на младия Борис Бонев. Нещо повече, лидерът на „Спаси София“ вече е приеман от Грантовата десница като враг по-голям и от Фандъкова.

Причината е ясна, Бонев има едно основно предимство пред т.нар. радикално десни избиратели, които след експериментите на хората от кръга на Прокопиев са силно демотивирани – той е от София, за разлика от варненеца Игнатов.

Самият Бонев пък е амбициран да натрие носа на ДеБъ по…любовна линия. Кандидатът за съветник от ДеБъ Иво Божков му отмъкна човек от щаба, като го накара…да се влюби в него.

Явно омразата между двете фракции е сериозна, защото снощи Бонев е държан далеч от епицентъра на събитията на „Орлов мост“. Метежниците са искали цялото медийно внимание за себе си, докато за Лидерът на „Меките общински китки“ (както е известна организацийката му) са останали само селфитата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ