След срещата при Бойко: Божков и Ганчев започват битка с делиорманското робство (СНИМКИ)

8

Поведението на агитките е огледално на отношението на собствениците на клубовете и футболистите. Трябва да има феърплей. Това заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов след срещата между Борисов и футболните босове Боби Михайлов, Гриша Ганчев и Георги Домусчиев. Брат му Кирил е отказал срещата, защото се опасявал, че ще бъде подложен на кръстосан огън за монополното си положение в българския футбол.

„Фокусът ни ще е върху това да няма натиск над футболисти и длъжностни лица, както и да няма купуване на мачове“, каза още Маринов.

„Големите клубове си стиснаха ръцете, което е доста рядко“, допълни по темата Боби Михайлов.

„Когато има доказателства ще има и мерки, ако има съдийски натиск. Нито един съдия не ми се е обадил за 14 години, а всички ми имат номера“, коментира футболният бос.

„Борисов се грижи за цялата държава. Спокойствието между феновете, дава спокойствие на държавата“, допълни Михайлов.

След сбирката при Бойко Борисов, Васил Божков и Гриша Ганчев се оттеглиха на среща в офиса на собственика на Левски на улица „Московска“. Отсъствието на представител на клана Домусчиеви там означава, че двата столични гранда явно започват обща борба срещу делиорманското робство във футбола ни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ